a jak tam autko sie spisuje ??
podłączenie zwykłego radia O2
Zwiń
X
-
JA sie podłączę.
Zamontowalem radio 1 din zamiast streama i wkurza mnie to ze działa tylko na przekreconej stacyjce w pozycji zapłonu. Teraz musze "uruchamiac" całą szafę łacznie swiatlami zeby posluchac radia. Podobno tak ma byc z powodu Cana ale czy da sie to obejść :?:
Chcialem zeby uruchamialo sie po wlozeniu klucza w pozycje 1. :cry:
Komentarz
-
-
Uki, a radio nie ma opcji włączania bez przekręconego kluczyka? Wtedy można bez przekręconego kluczyka włączyć radio, a po godzinie samo się wyłączy.
Część radii ma taką opcję "Ignition" w ustawieniach. Może mieć to za to negatywne skutki w postaci nie reagowania w ogóle na logikę kluczyka.
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Kamil08990, Stream reaguje na wiadomość wysłaną po CANie, a nie na napięcie pojawiające się na jednym z kabelków. To samo ze światłami. Informacja o włączeniu świateł a przez to podświetlenie i jego natężenie jest otrzymywane po CANie.
Uki,Jedyna szansa to znaleźć w skrzynce bezpieczników kabelek w którym napięcie pojawia się już po wsunięciu kluczyka, ale nie jestem pewien czy takie znajdziesz.
Ja będę miał niedługo ten sam problem, bo zamierzam założyć coś podobnego do Twojego:
Komentarz
-
Komentarz